SharePoint Saturday Oslo

Lørdag 31.mai ble den andre SharePoint Saturday arrangert i Oslo.

SharePoint Saturday er et verdensomspennende arrangement som har som mål å samle SharePoint-interesserte til en dag der man både kan dypdykke i produktet teknisk, lære mer om forretningsprosessene rundt og møte andre SharePoint interesserte – og det beste av alt, arrangementet er gratis.

Historien
Første SharePoint Saturday ble avholdt i 2009, og var først av en mer teknisk karakter. I dag er arrangementet både for sluttbrukere, superbrukere, forretingskonsulenter, teknikere, prosjektledere og lignende. Steria stilte i år, som i fjor, som platinasponsor for SharePoint Saturday Oslo da vi menter dette er en god mulighet for å lære noe mer, en tanke vi støtter med vår egen «Power of Sharing».

HOVEDFOREDRAGSHOLDER: Seb Matthews

Sesjoner
Foredragsholderne er av internasjonal kvalitet, og har stilt som speakers på store SharePoint arrangement som SharePoint Conference Las Vegas og European SharePoint Conference, og er faglig godt anerkjente i miljøet. Dette var utvilsomt en dag der man hadde muligheten til å lære av de beste.

Alle foredrag ble delt inn i om de passet for IT Pro, Utviklere eller forretning, og sesjonene foregikk i tre paralleller. Programmet startet allerede kl 9 med faglig påfyll frem til kl 18. Hovedtaler var britiske Seb Matthews, med et Bruce Lee inspirert foredrag.

ILDSJELENE: Et knippe foredragsholdere og arrangører

Gavedryss og sosialisering
Arrangementet ble etterfulgt av gavetrekning og «SharePints». Deltagere på SharePoint Saturday har muligheten til å vinne både store og små premier, de eneste kriteriene er at du er påmeldt arrangementet og tilstede under gavesermonien. Premier som Surface2, abonnement på opplæringsvideoer og gratis sertifisering gjorde mange «SharePoint’ere» overrasket og glade.

«SharePints» er den sosiale delen av SharePoint arrangement, og dette ble også arrangert på lørdag. Både foredragsholdere, sponsorer, deltagere og arrangørene deltar på dette, noe som gir alle en unik mulighet til å knytte kontakter på tvers av både landegrenser og arbeidsområder. Mange mener at det er her den reelle kunnskapsdelingen finner sted, her diskuterer man både det man har fått innblikk i løpet av dagen, og hva man opplever i sine egne prosjekter.

Takk for dagen
Vi takker for samarbeidet til alle foredragsholdere, deltagere, arrangører og de andre sponsorene. En ekstra takk til de som besøkte vår stand! Håper dette er en tradisjon vi kan holde på også i Norge fremover!

NB: Nysgjerrig på Sharepoint-løsninger? Se her.

Sharepoint Saturday - Sterias stand
STILLE FØR STORMEN: Sterias stand var godt besøkt under Sharepoint Saturday – her avbildet i et stille øyeblikk

Legg inn en kommentar