Kom igang med JavaScript!

Stadig mer programvare utvikles som rike webapplikasjoner, og brukere og kunder stiller stadig høyere krav til disse løsningene. JavaScript er derfor i ferd med å bli et av de viktigste verktøyene våre for moderne applikasjonsutvikling.

Språket blir dessverre behandlet som den stygge andungen av mange utviklere fordi det tradisjonelt oppleves som knotete, skjørt og lite vedlikeholdbart. Slik trenger det ikke være!

Vi i Steria har utviklet et gratis, nedlastbart kurs som oppdaterer deg på dette området. Denne workshopen introduserer ferdighetene, teknikkene og verktøyene som gjør JavaScript-utvikling langt mer overkommelig enn tidligere. Alt materiale i kurset er fritt tilgjengelig til din egen bruk.

Du kan bruke foilene, forelesningsnotatene og øvelsene som personlig studiemateriell. Du kan også holde kurset som en formell workshop sammen med kollegaer eller kunder. Workshopen tar omtrent en halv dag (3-4 timer) når det gjøres skikkelig – beregn halvannen time forelesning, minst halvannen time praktiske øvelser.

LAST NED HER

(Inneholder slides, forelesningsnotater, øvelser, løsninger, eksempler, verktøy. Utgitt under en Creative Commons Attribution 3.0 lisens. Du kan bruke, endre og dele det fritt, så lenge du krediterer opphavsmannen.)

Hvis du ikke har kapasitet til å kjøre kurset selv kan du ta kontakt med Steria; vi kan holde kurset i dine lokaler, i og rundt Oslo.

La oss avslutte med en smakebit. Filmklippet under illustrerer et av temaene som workshopen tar for seg, nemlig testdrevet utvikling i JavaScript. Enjoy!


2 kommentarer om “Kom igang med JavaScript!”

Legg igjen en kommentar