Se foredragene fra TED-at-Steria 3

Med jevne mellomrom arrangerer vi fredagspils med faglig inspirasjon i Steria. Da ser vi etter foredrag som er utenfor IT-verdenen eller som på andre måter kan inspirere, underholde og få oss til å se verden med litt andre øyne. Som regel har vi vist foredrag fra TED-konferansen, en konferanse der verdensledende fagfolk forteller om sitt arbeid på en lettfattelig måte.

Fredag 5. februar viste vi følgende foredrag:

Hva synes du om disse foredragene? Og har du tips til andre gode foredrag vi bør vise?

4 kommentarer om “Se foredragene fra TED-at-Steria 3”

  1. Veldig synd jeg ikke fikk vært tilstede på dette her, men jeg har jo sørget for å oppdatere meg itt i etterkant.
    Som markedsfører er det for eksempel vanskelig å ikke la seg begeistre av foredraget til Rory Sutherland. Spesielt markedsføringstrikset med diamantformet frokostblanding er utrolig vittig 🙂

  2. Vi har veldig god erfaring med bruk av video som samlingspunkt for fredagspils. Det geniale med TED er at foredragsholderne snakker om temaer som alle i selskapet kan samles rundt og diskutere. Det hjelper selvfølgelig også at foredragene er korte og at foredragsholderne er så flinke og entusiastiske at det er vanskelig å ikke bli smittet av deres iver. 🙂

  3. Tilbaketråkk: Steria

Legg igjen en kommentar