Ned fra gjerdet!

Jeg gratulerer Steria med lansering av bloggen Sterk blanding! Med det beveger Steria seg enda lenger bort fra gjerdet hvor mange bedrifter i følge Sterias undersøkelse fortsatt sitter og er avventende i forhold til bruk av sosiale medier.

Det er lenge siden våren 2008 da Steria tok de første skrittene når det gjaldt bruk av sosiale medier. Første fase var utprøving av den nye teknologien. Internt testet vi ut bedriftswiki. Eksternt begynte vi å følge mer bevisst med på hva som skjer der ute på nettet, og spesielt på sosiale nettsteder. Ordinær presse hadde vi selvfølgelig overvåket lenge.

Neste skritt var å bli aktiv på Twitter og LinkedIn. Det ble opprettet Twitter kontoer som for eksempel STERIAlynkurs. Internt begynte vi å teste ut mikroblogging med Yammer. Yammer har i dag har utviklet seg til å bli et nyttig verktøy for mange Sterianere som kompletterer allerede eksiterende verktøy som internwikien og SharePoint-portal. Mer om Yammer kan dere lese om i et innlegg på samhandlingsbloggen.

Som en kompetansebedrift har kunnskapsdeling alltid vært viktig for Steria. Med Sterk blanding får de ansatte i Steria en ny kanal som er enkelt tilgjengelig for alle. Den går rett til kjernen på hovedprinsippene for sosiale medier, nemlig deling, respons og brukergenerert innhold. Sterk blanding skal være en arena hvor Sterianere kan dele med hverandre og med resten av verden. Det blir spennende å følge med på hva som skjer!

3 kommentarer om “Ned fra gjerdet!”

Legg igjen en kommentar